Zakelijk

Lekkage Pro werkt door heel het land voor bedrijven en voor particulieren. Wij werken veel voor verzekeraars, vve’s, woningbouwverenigingen, aannemers en loodgietersbedrijven door heel het land.

Lekkage Pro Zakelijk

Lekkage Pro werkt door heel het land voor bedrijven en voor particulieren. Wij werken voor verzekeraars, vve’s, woningbouwverenigingen, aannemers en loodgietersbedrijven door heel het land. Dat heeft voordelen voor ons maar zeker ook voor jou! Hoe fijn is het als je als bedrijf precies weet wie je moet benaderen als je een lekkageprobleem hebt. Je werkt altijd met vaste personen, je hebt een direct aanspreekpunt en je kunt blindelings vertrouwen op vakkundige en vriendelijke medewerkers. Stefan Arbouw leidt zijn medewerkers op zodat zij dat leveren wat voor Lekkage Pro belangrijk is: transparante dienstverlening en een glimlach.

Onafhankelijk

Lekkage Pro onderzoekt, geeft advies en stelt een rapportage op. Daarna kan je bij een reparatie- of onderhoudsbedrijf precies aangeven wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren. Lekkage Pro is een onafhankelijk bedrijf. Dat betekent dat ons werk losstaat van eventuele reparaties of andere werkzaamheden en dat je dus kan rekenen op een betrouwbaar en solide advies. Je weet precies wat het kost als Lekkage Pro aan de slag gaat. Onder diensten zie je precies wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Oriëntatiegesprek

Nodig ons uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek over onze diensten en mogelijkheden. Plan nu een afspraak, in onze online agenda.

GEEN LEK TE GEK. WACHT NIET, MAAR BEL BIJ HET VERMOEDEN VAN EEN LEKKAGE. LEKKAGE PRO SPOORT HET LEK OP ZONDER HAK- EN BREEKWERK.

Lekkage Pro

Als de oorzaak is gevonden dan ontvang je direct een conclusie, een advies en, als je dat wilt, de hele rapportage op papier.