Lekkageonderzoek

Er zijn veel soorten lekkages, denk aan waterlek, gaslek of warmtelek. Bij waterlekkage heb je vaak te maken met leidinglekkages, lekkages in sanitaire voorzieningen of lekkages aan het huis, bijvoorbeeld aan het dak of kozijnen.

Vochtplek

Als je je huis wilt isoleren of je hebt last van tocht in het huis, dan is het interessant om te weten of er warmtelekken zijn in het huis. Vaak verlaat de opgewerkte warmte ongezien het huis te snel zonder dat je de oorzaak weet. Zonde van al die verloren energie en kosten.
Lekkage Pro kan met een warmtebeeldcamera precies in beeld brengen wat er misgaat. Zijn er bouwgebreken, kieren, lekkages of is de bestaande isolatie niet meer op orde?
Lekkage Pro onderzoekt met specifieke apparatuur, zonder hak- en breekwerk, wat het warmtelek veroorzaakt. Als de oorzaak is gevonden, dan ontvang je direct een conclusie en een advies. en, als je dat wilt, de hele rapportage op papier.
Plan nu je afspraak in met Lekkage Pro in de online agenda. 

Gaslek

Lekkende gasleidingen worden niet altijd direct opgemerkt. Om te zorgen dat gebruikers merken dat er een gaslek is, wordt er een niet zo’n lekkere geur toegevoegd aan het normaal reukloze gas. Zodra je een gaslucht ruikt, weet je dat er iets mis is. Sluit direct de hoofdafsluiter van het gas bij de gasmeter af en bel Lekkage Pro. Lekkage Pro zoekt zonder breekwerk naar de locatie van het lek. Als de oorzaak is gevonden, dan ontvang je direct de conclusie en een advies. Je kunt ook kiezen voor de hele rapportage op papier.

Waterplek

Water in en rond het huis of het bedrijf. Als er een lekkage is, dan is het dikwijls een klus om te ontdekken wat de oorzaak is. En zonder duidelijke oorzaak is het lastig repareren. Natuurlijk kun je direct een loodgieter bellen, maar wij adviseren je om eerst een gedegen onderzoek te laten doen. Lekkage Pro onderzoekt, rapporteert en adviseert tegen een vast tarief . Je weet dan precies wat er aan de hand is en wat je kunt vragen aan de loodgieter of een onderhoudsbedrijf. Maak geen onnodige kosten en kom beslagen ten ijs.

GEEN LEK TE GEK. WACHT NIET, MAAR BEL BIJ HET VERMOEDEN VAN EEN LEKKAGE. LEKKAGE PRO SPOORT HET LEK OP ZONDER HAK- EN BREEKWERK.

Lekkage Pro

Als de oorzaak is gevonden dan ontvang je direct een conclusie, een advies en, als je dat wilt, de hele rapportage op papier.