Diensten

Lekkage. Soms heb je direct door wat er aan de hand is maar veel vaker heb je geen idee. Loodgieter bellen? Lekkage Pro raadt je aan om eerst te onderzoeken waar het lek precies is zodat je ook weet wat je moet laten doen.

Lekkage

Lekkage. Soms heb je direct door wat er aan de hand is, maar veel vaker heb je geen idee. Loodgieter bellen? Lekkage Pro raad je aan om eerst te onderzoeken waar het lek precies is zodat, je ook weet wat je moet laten doen.

Vochtproblemen

Een vochtprobleem is niet alleen bepalend voor het woongenot maar het is ook ongezond. Vaak hangt er een muffe lucht in die ruimte en er kan ongedierte aanwezig zijn. Als je allergisch bent voor schimmel of huisstofmijt, dan krijg je daar veel meer last van als het vochtgehalte in je woning te hoog is.

Schimmelproblemen

De oorzaak van schimmel is altijd een teveel aan vocht. Schimmels houden van vocht. Schimmels hebben een fijne wolachtige structuur en kunnen meerdere kleuren hebben. In huis zie je vaak de zwarte schimmel.
Zodra je schimmelsporen ontdekt weet je dus wel wat er aan de hand is maar niet waardoor het komt.

GEEN LEK TE GEK. WACHT NIET, MAAR BEL BIJ HET VERMOEDEN VAN EEN LEKKAGE. LEKKAGE PRO SPOORT HET LEK OP ZONDER HAK- EN BREEKWERK.

Lekkage Pro

Als de oorzaak is gevonden dan ontvang je direct een conclusie, een advies en, als je dat wilt, de hele rapportage op papier.