Over ons

Agatha van Alkemadestraat 15
2331 EG
Leiden
Kvk-nummer: 80171133
BTW-nummer: NL861575556B01

Lekkage Pro detecteert lekkages. Soms is het direct zichtbaar wat een lekkage veroorzaakt. Dan heb je Lekkage Pro niet nodig. Maar veel vaker heb je geen idee. Lekkage Pro onderzoekt met specifieke apparatuur, zonder hak- en breekwerk, wat de lekkage veroorzaakt. Als de oorzaak is gevonden, dan ontvang je direct de conclusie en een advies. Je kunt ook kiezen voor de hele rapportage op papier.
Je kunt nu direct een afspraak inplannen.
Maak kennis met Stefan Arbouw, eigenaar en oprichter van Lekkage Pro.

Lekkage Pro

Stefan begon jaren geleden met een timmer- en onderhoudsbedrijf en deed veel schadeherstelwerkzaamheden voor verzekeringsmaatschappijen. Die kennis komt goed van pas bij Lekkage Pro. Lekkage Pro legt zich toe op het detecteren, het opsporen van lekkages. Lekkage Pro communiceert transparant en helder. Voor Stefan staat de klant centraal, hij neemt de tijd die nodig is om een betrouwbaar en solide advies te geven. Zo weet je precies wat het kost om Lekkage Pro in te huren. Lekkage Pro is een onafhankelijk bedrijf dat zelf geen herstelwerkzaamheden uitvoert. Je kan dus rekenen op een betrouwbaar advies. Als er herstelwerkzaamheden noodzakelijk zijn, dan kan Lekkage Pro je uiteraard adviseren over betrouwbare herstelbedrijven.

Voorkom schade door lekkages en maak direct een afspraak in de online agenda!

 

GEEN LEK TE GEK. WACHT NIET, MAAR BEL BIJ HET VERMOEDEN VAN EEN LEKKAGE. LEKKAGE PRO SPOORT HET LEK OP ZONDER HAK- EN BREEKWERK.

Lekkage Pro

Als de oorzaak is gevonden dan ontvang je direct een conclusie, een advies en, als je dat wilt, de hele rapportage op papier.